اخبار, مجله

احتمالا The Duskbloods برای مابقی کنسول ها نیز عرضه می شود

احتمالا The Duskbloods برای مابقی کنسول ها نیز عرضه می شود

احتمالا The Duskbloods برای مابقی کنسول ها نیز عرضه می شود

FromSoftware مالک حقوق معنوی The Duskbloods است، که این امکان را ایجاد می‌کند که نسخه‌ای برای PS5 در آینده منتشر شود.

اگرچه تأیید شده که نینتندو نوعی سرمایه‌گذاری در دنباله معنوی Bloodborne به نام The Duskbloods دارد، اما توسعه‌دهنده Elden Ring اخیراً یک علامت تجاری برای این نام در ژاپن ثبت کرده است. سایت رسمی همچنین اشاره کرده که مالک حقوق چاپ و نشر این بازی است.

در واقع، در حالی که این بازی توسط نینتندو تحت مجوز در آمریکای شمالی و اروپا منتشر خواهد شد، FromSoftware در ژاپن خود این بازی را منتشر خواهد کرد.

این همه نشان می‌دهد که احتمالاً نسخه‌ای برای PS5 در آینده منتشر شود، به خصوص اگر این بازی موفقیت‌آمیز باشد.

عبارت موجود در تریلر معرفی بازی گفته بود: 2026. فقط در نینتندو سوئیچ 2 در دسترس خواهد بود.

این می‌تواند به چندین روش تفسیر شود: یکی از روش‌ها ممکن است به این معنی باشد که این بازی یک انحصاری تمام‌عیار برای سوئیچ 2 است. روش دیگر ممکن است به این معنی باشد که این بازی در سال 2026 تنها برای سوئیچ 2 در دسترس خواهد بود و پلتفرم‌های دیگر بعداً منتشر خواهند شد.

نینتندو هم‌چنین مالک حقوق Bayonetta نیست، اما نسخه‌های دوم و سوم این بازی را به طور جهانی منتشر کرده است، از جمله در ژاپن.

این وضعیت بیشتر شبیه به بازی‌هایی مانند Fatal Frame: Maiden of Black Water یا Live A Live است، که در ابتدا توسط نینتندو منتشر شدند و بعداً برای PS5 عرضه شدند.

برای افرادی که پیگیر نبوده‌اند، The Duskbloods یک بازی آنلاین PvPvE است که توسط کارگردان معروف هیدتاکا میازاکی ساخته شده است.

در یک مصاحبه اخیر، او اشاره کرد که FromSoftware به ساخت کمپین‌های تک‌نفره ادامه خواهد داد، حتی اگر به نظر می‌رسد که با این بازی و Elden Ring Nightreign به سمت بازی‌های چندنفره می‌رود.

 

نظر شما در مورد این خبر چیست؟

منبع : PushSquare

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *