اخبار, مجله

ریمیک های مکس پین وارد مرحله توسعه نهایی شده است

ریمیک های مکس پین وارد مرحله توسعه نهایی شده است

ریمیک های مکس پین وارد مرحله توسعه نهایی شده است

رمدی، که همواره درباره روند توسعه و برنامه‌های آینده خود شفاف بوده، اعلام کرده که پروژه بازسازی Max Payne 1 + 2 اکنون وارد مرحله “تولید کامل” شده است. این خبر از آخرین گزارش مالی این استودیو به سرمایه‌گذاران استخراج شده، جایی که تأیید شده آن‌ها در همکاری با راک‌استار گیمز در حال “پیشرفت پایدار” برای دستیابی به “اهداف کلیدی توسعه” هستند.

در همین حال، مشخص شده که پروژه‌های دیگر رمدی مانند FBC: Firebreak نیز در مرحله “تولید کامل” قرار دارند. همچنین، یک آزمایش فنی بسته موفق در دسامبر برگزار شد که طی آن تیم توسعه، سیستم‌های تطبیق بازیکنان و خدمات پشتیبانی را مورد بررسی قرار داد. این بازی که یک نسخه فرعی کوآپ از Control محسوب می‌شود، در سال ۲۰۲۵ منتشر شده و از روز اول در پلی‌استیشن پلاس اکسترا در دسترس خواهد بود.

در مورد دنباله اصلی این مجموعه یعنی Control 2، رمدی اعلام کرده که این پروژه نیز به‌تازگی وارد مرحله “تولید کامل” شده است. این استودیو توضیح داد: “پروژه سرعت ایجاد دارایی‌های بازی را تأیید کرده، خطوط تولید را تثبیت کرده و آماده افزایش مقیاس تولید است.”

خبر خوشحال‌کننده‌ای هم برای طرفداران Alan Wake 2 وجود دارد؛ این استودیو فنلاندی تأیید کرده که این بازی تاکنون بیش از دو میلیون نسخه فروخته و اکنون برای استودیو درآمدزایی دارد. رمدی اعلام کرد: “در پایان سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۴، استودیو شروع به دریافت حق امتیاز از فروش بازی کرده است.”

 

نظر شما در مورد این خبر چیست؟

منبع : PushSquare

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *